Mijn favorieten

Een huis kopen: Zeker en voordelig met Hypodomus Rick Rijnbeek!
Met een makelaar van Hypodomus Rick Rijnbeek ben je op alles voorbereid


Een huis kopen doe je niet elke dag. Het is belangrijk dat je goed voorbereid aan de slag gaat als je één van de grootste aankopen van je leven gaat doen. Onze moderne werkwijze is open en helder. We houden rekening met jouw wensen en voorkeuren.


Persoonlijk, vertrouwd en deskundig


Wij bieden persoonlijk maatwerk waarmee je de vele valkuilen van de onroerendgoedmarkt kunt omzeilen. Hypodomus Rick Rijnbeek maakt met jou graag een afspraak om te laten zien wat wij voor je kunnen betekenen. Vanzelfsprekend is een dergelijk gesprek geheel vrijblijvend.


Vind samen met Hypodomus Rick Rijnbeek jouw Droomhuis!


De meest uitgebreide aankoopdienst van Hypodomus Rick Rijnbeek is de doorlopende aankoopopdracht. Wij begeleiden je bij het zoeken van je droomhuis en onderhandelen voor je tijdens de aankoop. We gaan mee met alle bezichtigen van woningen die aan jouw wensen voldoen. We beoordelen de woning, de waarde, de staat van onderhoud, de courantheid, eventueel belemmerende bepalingen (bestemmingsplan ed.) en de voor- en nadelen van de betreffende woning.


Wat houdt een doorlopende aankoopopdracht in?


Naast een complete begeleiding bij het vinden van jouw droomhuis kan je nog meer van ons verwachten:
  • Inplannen van en aanwezig bij bezichtigingen
  • Rapportage van bekeken woningen
  • Onderhandelingen
  • Controleren van koopakte
  • Controleren van leveringsakte en nota van afrekening
  • Aanwezig bij eindinspectie
  • Aanwezig bij notaris
Optioneel kun je ervoor kiezen om een bouwkundige een professionele bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Zo weet je precies waar je aan toe bent op zowel de korte als langere termijn.


Interesse?


Bel ons voor een afspraak op 071-8200011 of laat ons weten wanneer we contact met je op kunnen nemen. Vanzelfsprekend is een eerste gesprek over de mogelijkheden van een aankoopopdracht geheel vrijblijvend.