Mijn favorieten

De NVM Open Huizen Dag


Tijdens de NVM Open Huizen Dag zijn ook woningen uit het aanbod van Hypodomus Rick Rijnbeek te bezichtigen. Deze dag biedt geïnteresseerden de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met te koop staande woningen.

 

Verkopers positief over NVM Open Huizen Dag


Verkopers die hun woning te koop aanbieden via Hypodomus Rick Rijnbeek ervaren de NVM Open Huizen Dag als zeer positief. Het is één van de manieren om de woning onder de aandacht van een groot publiek te brengen. De Open Huizen Dag wordt onder andere kenbaar gemaakt via Funda, de eigen website en natuurlijk in de etalage van ons kantoor.

De Landelijke NVM Open Huizen Dag wordt twee keer per jaar georganiseerd, zowel in de lente als in de herfst. De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag vindt plaats op 30 september 2017.


 

Gratis onbeperkt Open Huis van Hypodomus Rick Rijnbeek


Bij makelaar Leiden Hypodomus Rick Rijnbeek heb je daarnaast de mogelijkheid om gratis en onbeperkt deel te nemen aan een Open Huis wanneer het jou uitkomt. Dit is één van de voordelen van onze verkoopdienst; bij Hypodomus Rick Rijnbeek bepaal jij wanneer dit Open Huis plaats vindt. Voor de presentatie bij de woning en de promotie op internet rekenen wij geen extra kosten.