Mijn favorieten

Hypodomus Rick Rijnbeek NVM-makelaar Leiden regio Leiden


Hypodomus Rick Rijnbeek heeft onderdeel uitgemaakt van de voormalige landelijke Hypodomus-organisatie. Onlangs zijn wij verzelfstandigd, maar er bestaan nog goede contacten met de andere Hypodomus vestigingen in Bergen op Zoom, Breda, Eindhoven en Maastricht.


 

Bij ons staat jouw belang centraal!


Als klant sta jij centraal bij Hypodomus Rick Rijnbeek. Wij willen jou een uitstekende dienstverlening bieden met optimaal gemak en tegen concurrerende prijzen. Ons streven is 100% klanttevredenheid. Wij beseffen ons dat we een grote verantwoordelijkheid hebben om jouw woonwensen te helpen realiseren.

Het verkopen en kopen van een huis moet op een manier gebeuren zoals jij dat wilt. Van onze medewerkers mag je verwachten dat zij zich 100% actief voor jou inzetten! Zowel aan het begin als aan het einde van onze dienstverlening zullen we je vragen wat je van ons vindt zodat je er ook echt op kunt vertrouwen dat dit geen loze belofte is. Bekijk gerust wat onze klanten van ons vinden via onze makelaarsbeoordelingen.

 

24/7 bereikbaar


Door gebruik te maken van internet willen we je maximaal gemak bieden. Daarnaast zijn wij telefonisch optimaal bereikbaar: vanaf 8.30 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds en ook op zaterdag!

 

Geen verborgen kosten


Wij staan volledig in dienst van jou als klant. Hypodomus Rick Rijnbeek maakt haar werkzaamheden en beloning transparant. Je krijgt inzicht in alle kosten en we vertellen je precies wat je van onze dienstverlening mag verwachten. Wij werken nóóit voor twee partijen, maar uitsluitend voor onze opdrachtgever.